Eliza Vastgoed ontwikkelt woonprojecten waar betaalbaarheid, kwaliteit en ultiem wooncomfort centraal staan. In de regio die we door en door kennen; Hilversum en het Gooi. Een betrokken partner voor huurder en koper, tot ver na de bouw. 

Thuis in het Gooi

Als familie-onderneming van geboren en getogen Hilversummers ligt ons hart in deze regio. Hier zijn wij zelf thuis. Daarom maken wij woningen waar we zelf willen wonen en stellen we onszelf altijd de vraag; hoe halen we het maximale uit een fysieke ruimte voor ultiem wooncomfort? Voor betaalbare huurwoningen in het middensegment of luxe koopwoningen. Uit eigen ervaring begrijpen wij de woonbehoefte van vandaag.

Deze persoonlijke betrokkenheid, kennis en ervaring is dat beetje extra, wat je zo goed terugziet in een Eliza Vastgoed project.

Eliza staat voor de toekomst

Wij zien de potentie en waarde van een gebouw, worden enthousiast van de geschiedenis en geven dit een plek in onze projecten. Toekomstbestendige woningen door te werken met gerenommeerde aannemers en bewust te investeren in energiezuinige maatregelen. Het is niet voor niks dat Eliza Vastgoed vernoemd is naar het kleine dochtertje van oprichter Casper Landeweerd.  Want Eliza staat voor een duurzame toekomst.  Een toekomst waar wij als beheerder van onze eigen projecten aan verbonden blijven tot ver na de bouw.

Duurzaam voor de toekomst

Wij zullen altijd her-ontwikkelen in plaats van slopen. Daarom zijn wij zo trots op projecten als de Wybertjesfabriek, Ruwe Diamant of Het Spiegelpand. Maar ook op het feit dat 90% van onze woningen een energie A label hebben of onze innovatieve stappen op het gebied van elektrische deelauto’s.

Onder leiding van

De dagelijkse leiding van Eliza Vastgoed is in handen van Casper Landeweerd, die het bedrijf in 2014 met zijn vader Nico startte. Zijn opleiding Vastgoedkunde en ervaring als woningmakelaar en financieel adviseur bij ABN AMRO vormen de basis voor de commerciële, financiële en bouwkundige aspecten van het vak.

Wij komen graag in gesprek met partijen die beschikken over vastgoed of grond met ontwikkelingskansen. Ziet u mogelijkheden voor samenwerking? Neem dan gerust contact op.

‘Werken met Casper voelde als vertrouwd, Alles liep zoals besproken’

Sjors van De wilg

Hui restiatio cuptate voloruptat ium rerspe por aliquis derro incit, quis mi, am quatin re
 illores et illupta por rem dolupti ssinciu sanimpor apictis ciist, adiae. Nem dolorro rpostiHui
 restiatio cuptate voloruptat ium rerspe por ali

De kleine Heren

Hilversum 2

Naam

Staart / zin

Naam

Staart / zin

Expeditie Wybertjesfabriek
The City Apartments
Het Spiegelpand
Boombergpad